Bedrijven

Bedrijven die bij ons gevestigd zijn

Variass Innovation Center :

Hier wordt door een team van Variass en studenten van Rijksuniversiteit Groningen, NHL, Hanzehogeschool, Friese Poort en Noorderpoort gewerkt aan het initiëren, ontwikkelen en implementeren van vernieuwende oplossingen.

www.variass.nl 

 

Fit20 :

Bij fit20 willen we maar één ding: jou begeleiden naar jouw topprestatie en een effectieve gezondheidsprikkel. Alles is daar op gericht, en alles wat jou daarbij kan storen is afwezig. Omdat iedereen die bij fit20 traint voor de training komt, en niet voor sociaal contact, ervaar je rust en focus.

www.fit20.nl

 

Heinz Voedingsystemen :

Een dieet  is een tijdelijke oplossing waarna je weer in je oude gedrag vervalt, want je gedrag is immers niet veranderd .Hoe vaak is dit u al overkomen.Dit systeem leert u wat voeding met het menselijke lichaam kan doen en wat voor reacties dit in je lichaam kan veroorzaken . Tijdens dit traject leer ik u uw gedrag bij te sturen ten opzichte van uw huidige eetgewoontes..U leert bij ons op een persoonlijke(één op één begeleiding) manier hoe u met voeding om kunt gaan en hierdoor uw gewicht kunt behouden en dat u ook in de toekomst profijt zult hebben mede door de kennis wat u van ons mee krijgt.

 

Kuipers Uitzendbureau :

Kuipers Uitzendbureau is een jonge, enthousiaste organisatie die opgericht is door Adriaan Kuipers. Door onze persoonlijke benadering en de ongedwongen sfeer weten werkgevers en werkzoekenden ons goed te vinden. Wij zijn betrokken en denken graag  mee om te komen tot de beste oplossing voor zowel de vraag- als de aanbodkant van de arbeidsmarkt.

www.kuipersuitzendbureau.nl

 

Finfis Groep :

FinFis Groep B.V. is een gespecialiseerde administratiekantoor in uw regio. Omdat FinFis Groep B.V. zelf ondernemers zijn, weten zij waar de klanten behoefte aan hebben. De administratieve dienstverlening biedt ondernemers daarom meer overzicht, tijd en rust.

www.finfisgroep.nl

 

RTV1 Parkstad :

RTV1 staat voor Radio Televisie Veenkoloniën 1. Aan de nieuwe omroep gaan 90 vrijwilligers meewerken.               Het samengaan is nodig vanwege de aanstaande herindeling van Veendam en Stadskanaal tot één gemeente.Per gemeente mag slechts een lokale omroep actief zijn.

www.rtveen.nl

 

 

De Taxatheek : 

de Taxatheek,
de nummer 1 in taxaties, het adres voor uw vastgoedtaxatie in Nederland
De Taxatheek is een onderneming, die het taxeren van vastgoed als specialisme heeft. Wij zijn een keten van eigen NVM kantoren, die taxaties verrichten in heel Nederland. Onze taxateurs taxeren zowel woningen als bedrijfsmatig vastgoed.
Voor alle duidelijkheid, wij houden ons niet bezig met de bemiddeling in onroerende zaken, hypotheken, financieringen en verzekeringen.

www.funda.nl/makelaars/veendam/9192-de-taxatheek

 

 

 

123 Budget Beheer is een jong en dynamisch bedrijf. Door onze brede ervaring in budgetbeheer zijn wij de ideale partner voor uw financiële hulp. Onze dienstverlening bestaat niet alleen uit een aantal vast omlijnde pakketten,maar wij leveren ook maatwerk, toegesneden op uw persoonlijke situatie.

Wilt u uw financiële situatie weer duidelijk op een rij krijgen? Neem dan contact met ons via https://123budgetbeheer.nl